Onze leveranciers

Als streekwinkel weten wij dat de hoogste kwaliteit komt van een korte keten: hoe verser, hoe lekkerder.

Met liefde voor lekker eten bieden wij de producten uit de streek graag aan in onze streekwinkel Hannink’s Dientje.

 • 🍎 Old Bleank
 • 🐔 Veldhoeve Kip
 • 🥩 Hoeve Vlees
 • 🐟 Rokerij Marle 
 • 🥔 Leusink Aardappelen 
 • 🍄 Masselink Shiitake
 • 🧀 Twentse Bunkerkaas
 • 🥚 Wegdam Eieren
 • 🐄 Zuivelhoeve Zuivel
 • ☕ Beukenhorst Koffie
 • 🍺 Brouwerij Avereest
 •  Twente Fruit
 • 🥖 Verse broodjes
 • 🥧 Huisgemaakte appeltaart
🍎 Old Bleank

Old Bleank

Rossum

Old Bleank biedt een vers assortiment fruit van de eigen boerderij, Milieubewust verwerkt en kwaliteitsproducten met een 100% natuurlijke smaak die je onze supermarkten niet tegenkomt.

🐔 Veldhoeve Kip

Veldhoeve Kip

Albergen

Onze Veldhoeve kippen hebben de tijd en ruimte om in alle rust op te groeien. Zij krijgen 100% plantaardig te eten – zonder coccidiostatica – en hebben een natuurlijk dag- en nachtritme. Dat komt door de ramen in de stal. Onze gezonde en sterke kippen zijn antibioticavrij, van goede kwaliteit en worden ambachtelijk verwerkt. Met aandacht voor kwaliteit. En dat proeft u!

🥩 Hoeve Vlees

Ambachtelijk

Vleesbedrijf 

de Hoeve 

Eibergen

Het rundvlees van De Hoeve is afkomstig van runderen van de eigen vleesboerderij in Rekken. De koeien zijn ’s zomers buiten in de wei en ’s winters verblijven ze in een nieuwe, moderne hellingstal, waarbij bijzondere aandacht is geschonken aan het dierenwelzijn.

🐟 Rokerij Marle 

Rokerij Marle

Hellendoorn

De authentieke geur van verse & gerookte vis komt je tegemoet. In het monumentale zondagsschooltje in het platteland van Hellendoorn wordt de lekkerste zalm, paling, kipfilet en beenham gerookt op ambachtelijke wijze.

🥔 Leusink Aardappelen 

Leusink Aardappelen

Deurningen

Leusink aardappelen is een aardappelschilbedrijf gevestigd in Deurningen. Al meer dan 40 jaar houden zij zich bezig met de aardappel. Eerst als akkerbouwbedrijf middels eigen teelt en later ook als verwerker. Tegenwoordig mogen zij zich zelfs de friet specialist van Twente noemen!

🍄 Masselink Shiitake

Masselink Shiitake

Tilligte

Shiitake kwekerij Masselink is gespecialiseerd in het kweken van biologische shiitake. De shiitake wordt gekweekt via een unieke en biologische kweekwijze. De paddenstoel heeft een aromatische smaak en een harde bite. Heerlijk te gebruiken in roerbak gerechten, maar ook in salades, soep of in een omelet.

🧀 Twentse Bunkerkaas

Twentse Bunkerkaas

Daarle

De Twentse Bunkerkaas is een bijzondere kaas. De kaas wordt gerijpt in een oude bunker in het Twentse Daarle. Hier heersen de optimale omstandigheden voor de rijping van deze kaas. Deze kaas rijpt 7 maanden en ontwikkelt daarin een heerlijke, unieke smaak. Vol en romig, met een pikante en nootachtige ondertoon.

🥚 Wegdam Eieren

Wegdam Eieren

Lochem

Waarom zijn Wegdam Eieren de lekkerste eieren; omdat ze vers zijn. Ze maken hun eigen voer met tarwe en maïs uit de regio. Deze maïs wordt gemalen en aangezuurd zodat dit een yakult effect geeft op de kip en daardoor een lekkere smaak aan het ei.

🐄 Zuivelhoeve Zuivel

Zuivelhoeve

Twekkelo

Bijna niet uit het Nederlandse koelschap weg te denken zijn de heerlijke zuivelproducten van de Zuivelhoeve. Met alle liefde brengen we je groot geluk van onze kleine boerderij. Vanuit ons familiebedrijf zorgen we voor eerlijke zuivel. En dat delen we maar wát graag!

☕ Beukenhorst Koffie

Beukenhorst Koffie

Lichtenvoorde

Als één van de oudste koffiebranderijen van het land weet Beukenhorst al sinds 1784 de lekkerste koffie te produceren. De verschillende Arabica melanges verschillen in karakter en smaak, maar de hoogwaardige kwaliteit is in elke smaak terug te proeven. Heerlijk in combinatie met een stukje appeltaart!

🍺 Brouwerij Avereest

Brouwerij Avereest

Dedemsvaart

Brouwerij Avereest is een jonge brouwerij met de ambitie om verschillende brouwers, met ieder zijn eigen stijl, te laten samenwerken.

In de koperen brouwketels maischen zij nog steeds op ambachtelijke wijze de mout tot wort. Als de wort met de hop lang genoeg heeft gekookt, koelen wij het af. Daarna voegen ze in de tanks gist toe. In deze imposante gisttanks worden de suikers omgezet tot alcohol en koolzuur.

Met veel geduld en vakmanschap ontstaat hier na minimaal 6 weken een smakelijk bier met een schuimige kraag.

 Twente Fruit

Twente Fruit

Deurningen

Bij TwenteFruit in Deurningen wordt al het onbespoten fruit nog zelf geplukt. Als specialisten weten zij van dit verse fruit heerlijke jams en lekkere sappen te maken. Voor het maken van de jams gebruiken zij speciale geleisuiker, waardoor er meer jam kan worden gemaakt met dezelfde hoeveelheid suiker. Daarnaast worden de sappen gemaakt met hun eigen fruit en uitsluitend Nederlandse appels.

🥖 Verse broodjes

Vers brood

Usselo

Wat is nou lekkerder dan de geur van versgebakken brood? Nou, de smaak van ons versgebakken brood!

Bij Hannink’s Dientje bakken wij elke dag zelf ons brood. Deze kunt u ter plekke afhalen, of nuttigen bij onze daghoreca. Krokant, gezond en natuurlijk het beste begin van de dag!

🥧 Huisgemaakte appeltaart

Huisgemaakte appeltaart

Usselo

De authentieke smaak van appeltaart komt u al tegemoet. Appeltaart was de echte favoriet van de enige echte Hannink’s Dientje.

Deze traditie zetten we graag voort door het traditionele recept nieuw leven in te blazen: versbereid met de verse producten uit de streek. Lekker met een kop koffie op het terras of om mee te nemen naar huis.